De allerbeste oogcrème uit de test?

Het is niet de eerste keer dat we deze oogcrème testen. YouTube staat er vol van en K-Beauty Influencers kunnen niet stoppen met “Raven” over deze oogcréme in het speciaal.

De Jeju Orchid Eye Cream komt als beste uit de test in een selectie van budget en high-end huidverzorging. Maar waarom?

Het ronde paarse glossy potje (30ml) ziet er al uit om op te vreten. Ken je dat gevoel van sommige geuren dat het zo lekker ruikt dat je het eigenlijk wilt opeten? De geur is heerlijk, en ruikt gek genoeg echt naar een paarse orchidee die je wilt opeten.

Sidenote: De crème is uiteraard vrij van alle schadelijke ingrediënten zoals Alcohol, Parabenen, Sulfaten, Allergenen en kunstmatige kleur en geurstoffen.


Om beide ogen te voorzien van een luxury-treatment heb je echt maar een heel klein beetje nodig. De creme is dik van textuur en smeert fijn uit, is rijk maar trekt snel in.

De actieve ingrediënten in de oogcrème zijn Niacinamide, dit heldert de donkere plekken onder de ogen op. Hyaluronzuur heeft een anti-aging werking en helpt bij fijne lijntjes. Vitamine E beschermt de huid en heeft een voordeel bij het gezond huiden en genezen van de huid. Daarnaast zijn er extracten gewonnen uit de paarse "Jeju" orchidee wat helpt bij het herstellen en beschermen van de huid rondom de ogen.

Onze test?
Het is lang geleden dat ik als grootgebruiker beauty artikelen enthousiast kon worden van een oogcrème. Vaak was de teleurstelling zo groot, omdat de belofte minstens zo groot was. Inmiddels was ik gaan geloven dat het gebruik van een oogcrème (vloeken in de kerk) misschien wel een mythe was. 


Deze oogcrème heeft me van gedachte doen veranderen, omdat na 2 weken consistent gebruik de donkere kleur onder mijn ogen minstens met de helft verminderd was. De term anti-aging, vinden we sowieso een te groot begrip voor wat een product zou moeten doen, dus dat laten we even ter zijde. De brightening eigenschappen doen echt hun werk. 


We geven we de crème een dikke 9, want ja, donkere kringen oplichten en een frisse blik krijgen van een oogcrème is echt heel wat. Wallen? Bij wallen zou een verkoelende oogcrème misschien beter zijn.

De Innisfree Jeju Orchid Eye Cream is beschikbaar vanaf Vrijdag 22 Mei, Schrijf je hier in voor een e-mail alert wanneer deze op voorraad is!

Laat een bericht achter

Alle berichten moeten eerst worden goedgekeurd