Gerfermenteerde extracten, Nooit genoeg!

Door voed en heilzame natuurlijke ingrediënten te fermenteren komen er enzymen, peptiden en aminozuren vrij en deze zorgen voor een boost bij onze collageen productie en ophelderen de huid bij pigmentatie.

Het voordeel van deze gefermenteerde extracten is dat deze makkelijk worden opgenomen in de huid en de opname direct is. Omdat gefermenteerde extracten een anti-bacteriële werking hebben, worden er geen parabenen toegepast, een plus-plus dus. Niet voor niets dus dat er zoveel K-Beauty items zijn met gefermenteerde extracten.

Door Galactomyces toe te passen maak je de huid sterker en weerbaarder tegen irritatie en tegelijkertijd boost je de collageen productie. Elk extract heeft zo zijn eigen kracht, zo werkt rijst verhelderd bij pigmentatie en paddestoelen bij anti-aging. 

Dit serum-ampoule is geformuleerd met bijna 80% Galactomyces, gefermenteerde extracten uit paddestoelen. Doordat Galactomyces aminozuren en mineralen bevatten wordt het direct opgenomen door de huid en boost het de productie van collageen vrijwel gelijk. De gefermenteerde extracten hebben een anti-aging effect waarbij de huid verhelderd wordt, elasticiteit wordt verbeterd en het tekenen van ouderdom verminderd.

 

Wat is fermenteren eigenlijk?
Door micro-organismen zoals bacteriën bij natuurlijke ingrediënten te voegen komen er enzymen, peptiden en aminozuren vrij. Deze breken de slechte moleculen af waardoor er nieuwe gefilterde substantie ontstaat: Het extract, en deze zijn fantastisch voor onze huid.

Gelukkig zijn de merken gul als het gaat om de hoeveelheid extracten die wij krijgen. Zo heeft het Time Stop Collagen Ampoule serum van The Plant Base maar liefst 77% gefermenteerde paddestoelen-extract ( Geen wonder dat dit serum zo gehype’d is ).

Laat een bericht achter

Alle berichten moeten eerst worden goedgekeurd